Visie

Wij werken vanuit de visie dat sterke en duurzame organisaties ontstaan door ziel en zakelijkheid te integreren. Ziel staat in deze context voor het menselijke, voor het zachte en voor het kwetsbare dat we allemaal in ons hebben. Deze kant verenigen met de zakelijke kant van doelgerichte actie, afspraken nakomen en commercieel handelen is de grote uitdaging die we hebben aan te gaan.
Soms leven we in een bepaald harnas. Het is wellicht nu voor u de tijd om dit af te leggen en op zoek te gaan naar uw kern, ken uzelf, ontdek uw talenten en doe waar u goed in bent.
 

Hand in hand

Het hand in hand laten gaan van ziel en zakelijkheid binnen uw bedrijf zorgt voor een lange termijn winstmaximalisatie die er toe doet. U creëert een financieel gezonde onderneming die in staat is om mee te bewegen met de dynamiek van de markt. Door voortdurende aandacht en afstemming met uw klanten, met uw werknemers en met uzelf ontstaat een dynamiek die niet anders dan succes kan opleveren.

 

Voorbij falen of lukken

Voor ondernemers is het de uitdaging winst en verlies te integreren, twee zijden van dezelfde medaille. U kunt niet winnen zonder te durven verliezen, dat wist u al. Balans en rust zijn voorbij falen of lukken te vinden. Kunnen wij die stap zetten, dan ontstaat een presteren vanuit vrijheid en een diep (zelf)vertrouwen. Het is een gevoel alsof we gedragen worden door ons talent, door iets dat groter is dan wijzelf, iets wat het denken en de verwachtingen te boven gaat.
Dit ontwikkelingsproces in gang te zetten en zo te komen tot het leveren van prestaties vanuit een bepaalde lichtheid is het doel. Sharpen Your Business bv biedt een aantal concrete leerroutes aan die helpen om tot die lichtheid te komen. Een lichtheid waarmee u stevige ondernemingswinsten in dankbaarheid mag ontvangen.

 

Meer boeken over onze visie, klik hier >>>

 

 

 

 

Op zoek naar antwoorden? 

  • De continuïteit van mijn bedrijf is in gevaar door de crisis. Hoe maak ik mijn bedrijf weer gezond? 
  • Ik verdien genoeg maar mijn drukke werk bepaalt mijn leven. Hoe verander ik dit?
  • Als volgende generatie in het bedrijf wil ik mijn eigen visie doorvoeren. Hoe pak ik dit aan?
  • Mijn bedrijf barst van de ambitie, toch werken we nog vaak langs elkaar heen. Hoe krijg ik er lijn in?
  • Mijn bedrijf loopt goed maar privé is er chaos. Ik wil balans, maar hoe?
  • Ik werk keihard en verdien te weinig. Hoe kan ik meer geld verdienen?
  • Ik zoek vrijheid en zingeving bij het ondernemen. Hoe vind ik dat?
  • Ik overweeg om voor mezelf te beginnen. Is het ondernemerschap iets voor mij?
  • Ik wil naast mijn passie meer zakelijkheid in mijn bedrijf brengen. Hoe doe ik dat?

 

Minder werken, meer verdienen

"Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang." zei dichter Bertolt Brecht. Even stilstaan is voor veel ondernemers soms moeilijk. We willen doen, we willen bezig zijn. Toch is het veel effectiever en winstgevender om af en toe afstand te nemen, uit de dagelijkse routine te stappen en in alle rust de antwoorden op de vragen tot u te laten komen. SYB helpt u hierbij. Hierdoor word u uw bewust van wat u diep van binnen wilt, waar u van geniet en hoe u meer kunt bereiken door minder te doen.

 

Resultaat

Na een leerroute of coachtraject weet u wat uw talenten zijn, u doet waar u goed in bent en vraagt hulp waar nodig, u kent jezelf.  U hebt een bedrijf met heldere producten voor een doelgroep die bij u past. Uw bedrijf is financieel topfit, u ervaart dat u door minder te werken meer kunt verdienen. U bent in staat om constructieve beslissingen te nemen vanuit uw intuïtie, er is balans tussen uw verstand en uw gevoel.
U ervaart dat u niet voor niets leeft. Het leven vraagt in alle bescheidenheid iets van u, noem het bestemming of roeping. Hier verbinding mee leggen brengt vervulling en geluk, in uw werk en in uw leven.

 

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend adviesgesprek klik hier.


“We denken graag dat we ons werk gekozen hebben, maar we zouden beter kunnen zeggen dat ons werk ons gevonden heeft.”

Thomas Moore
 

 

 

SYB SharpenYourBusiness©

Ondernemend, creatief, onafhankelijk

Ja stuur mij gratis het Ebook over minder werk, meer verdienen