Incompany, werken aan zelfsturende teams

 


Beste jaar ooit

Zet u een echte volgende stap met uw MKB-bedrijf of blijft u voornamelijk gericht op het verlagen van de kosten? De keuze is aan u.

Met onze begeleiding gaat u op weg naar uw beste jaar ooit.

 

Ons jaartraject is een cadeau voor uzelf en voor uw gehele organisatie. De collectieve ambitie wordt vertaald naar SMART jaardoelen voor iedere individuele medewerker. 'Doen wat we willen doen', het klinkt eenvoudig maar het daadwerkelijk toepassen hiervan leidt tot enorme verbetering van de resulaten.

 

Het realiseren van eigen doelen geeft zelfvertrouwen en ook plezier in het werk, het is gezond en je doet het samen met je collega's.

 

Potentieel

SMART doelen worden gesteld nadat eerst het potentieel van de organisatie is blootgelegd. Dit potentieel laat ons zaken zien die we eerder nog niet zagen.  

 

Tijdens de bijeenkomsten worden de medewerkers ondersteund bij het realiseren van hun doel. Er wordt daarbij concreet gewerkt met van het jaardoel afgeleide maanddoelen.

Deze werkwijze geeft richting en rust aan de mensen, ze weten wat hun te doen staat en doen het ook.
Het traject brengt bewustwording in en geeft richting aan de organisatie en leidt tot concrete resultaten. Doordat er in openheid wordt uitgewisseld over de vorderingen en ervaringen heeft het traject tevens een sfeerbevorderend effect.

 

 

 

 


De training kan bestaan uit:

 • tien teamtrainingen van enkele uren verspreid over een jaar
 • plezierige, uitdagende, zinvolle individuele- en teamopdrachten ten behoeve van het dagelijkse werk
 • naar behoefte individuele begeleiding

 

Wij bieden organisaties ondersteuning bij het aangaan van verandering en helpen om veranderingen die al in gang zijn gezet soepeler te laten verlopen. We doen dat via het jaartraject Gezond Samenwerken.

 • 10 sessies van 2 - 4  uur
 • verdeeld over 12 maanden
 • praktijkopdrachten
 • investering op basis van offerte, opzet in nauw overleg met u als klant

 

Maak afspraak

Wilt u ook het volle potentieel van uw organisatie benutten? Graag nodigen wij u uit om een afspraak te maken met Olaf Rutten, hij komt graag vrijblijvend bij u langs om u verder te informeren over de mogelijkheden binnen uw organisatie.

U kunt hem rechtstreeks bellen op 06 53 240 219 of een email zenden aan olaf.rutten@sharpenyourbusiness.nl.

 


Het jaartraject heeft mij in beweging gezet en geeft me nieuwe energie om te blijven bewegen. Ik word in de gelegenheid gesteld en krijg handreikingen aangereikt om mijn eigen doen en laten te onderzoeken.
Dit maakt me bewust van wie ik ben, wat ik doe en kan en waar mijn verbeterpunten liggen. Uiteindelijk doe ik daardoor mijn werk met meer gemak en plezier en ook in mijn privé omgeving heeft dit een positief effect.

Carolien Bollen, bureaumanager

 

SYB SharpenYourBusiness©

Ondernemend, creatief, onafhankelijk

 • YouTube

   Mami Veza

 • YouTube

   Dirk Dumon

Ja stuur mij gratis het Ebook over minder werk, meer verdienen